Uittreksel Register

Onafhankelijk intermediair voor het downloaden van een KvK uittreksel.

✓ Digitaal keurmerk

✓ Officieel bewijs 

✓ Direct downloaden

✓ Veilig betalen

Veelgestelde vragen

Het uittreksel

Is het Uittreksel-register.nl onderdeel van de kamer van koophandel?

Nee, wij zijn een online intermediair en maken het aanvragen van een KvK uittreksel makkelijker. Je kunt zonder een account aan te maken een KvK uittreksel bestellen.

Wanneer kan ik de gegevens ontvangen?

Het KVK uittreksel wordt automatisch ingeladen en opgestuurd naar het door u geregistreerde e-mailadres. Dit zal enkele minuten duren.

Moet ik een account aanmaken?

U hoeft geen account aan te maken. U kunt absoluut anoniem en zonder account het KVK uittreksel downloaden. 

Elke zelfstandige ondernemer in Nederland staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Een KVK uittreksel bevat informatie over wie precies achter de inschrijving van het bedrijf staat.

Wat zijn de kosten?

De kosten van het uittreksel verschillen. Dit hangt er van af of u kiest voor en digitale versie of het uittreksel wilt ontvangen via de post.  Dit kunt u vinden op de bestel pagina.

Onze service

Wat is een KVK uittreksel?

Een KVK uittreksel is het document dat bedrijfsgegevens bevat van een bedrijf uit Nederland. De KVK gegevens geven een volledig overzicht over meerdere zaken, waaronder: Merkregistratie controle, domeinnaam controle en BTW-nummer controle. Elke zelfstandige ondernemer in Nederland staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Een KVK uittreksel bevat informatie over wie precies achter de inschrijving van het bedrijf staat. 

Wat zit er in een KVK uittreksel?

Een KVK uittreksel bevat de volgende gegevens:

 

  • Naam
  • Merkregistraties
  • Domeinnaamregistraties
  • KVK nummer
  • BTW nummer
  • Adresgegevens
  • Oprichtingsdatum
  • Functionarissen
  • Eigenaren Informatie
  • Type inschrijving
Waarvoor heb ik een KVK uittreksel nodig?

Een KVK uittreksel kunt u nodig hebben voor verschillende zaken. U hebt het bijvoorbeeld nodig als u zakelijke contracten opstelt zoals een lening, lease auto of een bankrekening. Ook kunt u een uittreksel downloaden om een bedrijf te controleren en om in te zien welke merken geregistreerd zijn door bedrijven. 

Is een KVK uittreksel actueel?

Een KVK uittreksel toont de gegevens van een bedrijf op het moment van opvragen en downloaden. De daarna gewijzigde gegevens worden niet meer zichtbaar op het uittreksel. Na wijzigingen is het uittreksel dus niet meer actueel. De meeste bedrijven vragen meestal een uittreksel dat niet ouder is dan 1 maand.